Yllätyspaljastus: Fast & Furious -sarjan seuraava elokuva sijoittuu avaruuteen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fast and Furious -elokuvasarjan seuraavassa osassa matkataan sinne, missä yksikään muskeliauto ei ole ennen käynyt. Näin ainakin näyttelijä Michelle Rodriguezin tuoreen paljastuksen perusteella.

Fast and Furious -elokuvissa esiintynyt räppäpi Ludacris vihjasi taannoin sarjan yhdeksännen osan sijoittuvan ainakin osittain avaruuteen. Michelle Rodriguez kommentoi huhuja SiriusXM-radiokanavan Jess Cagle Show -ohjelman haastattelussa. Hän hämmästyi, kuinka tieto sarjan suuntaamisesta maan ulkopuolelle on päässyt julkisuuteen.

– Näin siinä käy kun ihmiset puhuvat kulissien takana. Kun elokuvan julkaisu viivästyy ja ihmiset unohtavat sen, päätyvät tiedot julkisuuteen. Kenenkään ei pitänyt tietää asiasta, Rodriguez kuvaili.

Michelle Rodriguezin kommenttien perusteella kaikki sarjan hahmot eivät kuitenkaan matkusta huhtikuussa 2021 ensi-iltansa saavassa elokuvassa avaruuteen. Tähden mukaan hänen esittämä Letty Ortiz tulee pysyttelemään edelleen maan kamaralla.