Scream-fanit hurraavat – Neve Campbell on mukana Screamin paluussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauhuelokuvien fanit saivat hyviä uutisia viime vuonna kun Hollywoodista paljastettiin, että suosittu Scream on saamassa jälleen jatkoa. Tällöin tekijät alkoivat neuvottelemaan kauhuelokuvan aiemmissa osissa näytelleiden tähtien kanssa ja heistä osa onkin palaamassa fanien onneksi uusimpaan elokuvaan.

Sidney Prescottia näyttelevä Neve Campbell paljasti aiemmin käyvänsä neuvotteluja tulevan elokuvan ohjaajien kanssa rooliin palaamisesta. Nyt tähti ilmoitti omalla Instagram-kanavallaan, että hän tulee esiintymään uudessa elokuvassa.

Neve Campbell julkaisi lyhyen videopätkän, jossa nähdään pelottava valkoinen naamari. ”Hello again, Sidney…”, tähti kirjoitti kuvatekstissään. Videossa naamarin alareunaan ilmestyy numerot, joista päätellen uuden elokuvan ensi-ilta on jo päätetty. Videon mukaan elokuva tulee saamaan ensiesityksensä 14. tammikuuta vuonna 2022.

View this post on Instagram

Hello again, Sidney… #ImBack @ScreamMovies

A post shared by Neve Campbell (@nevecampbell) on