Seiska: Erika Vikmanilla epäillään olleen salasuhde vastanäyttelijään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti Danny ja hänen avovaimonsa Erika Vikman seurustelivat neljä vuotta. Nyt pariskunnan lempi on kuitenkin laantunut ja he ovat ilmoittaneet jatkavansa ystävinä. Sensaatiolehti Seiska kuitenkin kertoo, että eron taustalla olisi uskottomuuta.

Viidenkymmenen vuoden ikäerolla varustettu pari on jatkanut erillään. Seiska-lehti kuitenkin spekuloi, että laulaja Erika Vikman olisi hairahtanut vuosi sitten Danny-musikaalin aikana salasuhteeseen vastanäyttelijänä olleen Ilkka Koivulan kanssa. Koivulan mukaan hän oli pelkästään Vikmanin työkaveri.

Erika Vikman on 27-vuotias vuoden 2016 tangokuningatar ja hänet on nähty lavalla myös 77-vuotiaan Dannyn seurassa. Erikaa on verrattu vuosien aikana Dannyn entiseen laulukumppani Armi Aavikkoon. Pariskunta ilmoitti erostaan Instagramissa.