Temptation Islandin Mira julkaisi nakukuvansa – taustalla vakava someviesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin televisiossa nähdyssä Temptation Island Suomi -realitysarjassa testattiin miten seurustelevat parit selvisivät viettelysten saarella sinkkujen piirittämänä. Eräs edellisen kauden pareista oli Mira ja Valto, joiden kausi päättyi uskottomuuteen ja katsojien tyrmistykseen. Fitness-kaunotar Mira Ahola sai sittemmin katsojilta kohtuuttoman paljon negatiivista huomiota, joka on sittemmin mitä ilmeisimmin hieman laantunut.

View this post on Instagram

Delete ❌ Delete ❌ Delete Äärimmäiset tilanteet vaativat äärimmäisiä tekoja 😬 Sparrailtiin tänään @samihurme en johdolla taas mm. töihin liittyviä asioita. Keskustelussa kävi ilmi , kuinka lukuisat ja lukuisat vastaamattomat viestit, varsinkin täällä Instagramin puolella, tiedostamatta kuormittavat ja stressaavat alitajunnassa jatkuvasti. Viestitulvaa on purkamatta keväästä asti, ja luku vain tuntuu kasvavan (en todella tiedä, paljonko viestejä todellisuudessa on, koska luki näyttää vakiona +99) Tahdon niin kamalan kovasti vastata AINA ja IHAN jokaiselle riippumatta viestin sisällöstä, mutta tämä on ollut vain yksinkertaisesti mahdotonta. Keväällä vastasin yhtenä päivänä kaikkiin sinä päivänä saamiini viesteihin. Siihen kului aikaa n.8 h, jonka jälkeen lamaannuin ja poistuin hetkeksi koko somesta: tulva kasvoi kasvamistaan myös tänä aikana. Toki nykyään viestejä ei tule siinä määrin, suurimman osan ollen muutenkin vain positiivissävytteisiä, mutta uusiin viesteihin vastaaminen tuntuu epäreilulta, kun siellä jonossa on edelleen ne monet tärkeät, merkitykselliset ja voimaannuttavat tekstit. Olen kamalan pahoillani , etten ole reagoinut juuri sinun viestiisi, vaikka olisin niin kovasti halunnut. Tunnen tästä syyllisyyttä, vaikka varmaan ihan turhaan. Sain tehtäväkseni poistaa kaikki avaamattomat viestit Direct Messageista. Siis KAIKKI! En tule koskaan olemaan kykeneväinen vastaamaan näihin kaikkiin, mutta se stressi niistä ei myöskään tule katoamaan niin kauan , kun ne siellä roikkuvat. Siis aivan järkyttävän ahdistava ajatus, enkä ole vieläkään saanut tätä tehtyä. Se tuntuu jotenkin kamalan henkilökohtaiselta ja loukkaavalta viestien lähettäjiä kohtaan, mutta toisaalta, se auttaisi aloittamaan ns. puhtaalta pöydältä. Olisi helpompi vastata kaikille järjestelmällisesti, kun konkreettisesti näen, paljonko viestejä on. Nyt tiedän jonon olevan loputon 😅 Haluan suuresti ja lämpimästi vielä kiittää jokaista minua lähestynyttä. Viestejä saa ehdottomasti laittaa jatkossakin, ja pyrin itsekin vastaamaan niihin paremmin järjestämällä viikoittain siihen ihan oman ajan💛 Katsotaan, uskallanko tehdä tätä radikaalia toimenpidettä huomenna 😬

A post shared by Mira Ahola | Personal Trainer (@igmiisu) on

Siviilissä Mira Ahola on fitness-kaunotar, joka on nähty myös kilpa-areenoilla. Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Mira poseeraa somekuvissaan esimerkiksi fitness-areenoilla. Nyt hän poseeraa rohkeassa nakukuvassa Instagramissa. Kuvansa yhteydessä hänellä on tärkeää asiaa. Somesuosion myötä hän on nimittäin kokenut hieman stressiä esimerkiksi viesteihin vastaamisessa, mutta nyt häntä kehotettiin poistamaan kaikki viestit kerralla.

– Äärimmäiset tilanteet vaativat äärimmäisiä tekoja. Sparrailtiin tänään @samihurme en johdolla taas mm. töihin liittyviä asioita. Keskustelussa kävi ilmi, kuinka lukuisat ja lukuisat vastaamattomat viestit, varsinkin täällä Instagramin puolella, tiedostamatta kuormittavat ja stressaavat alitajunnassa jatkuvasti. Viestitulvaa on purkamatta keväästä asti, ja luku vain tuntuu kasvavan, Mira Ahola kirjoitti.

– Tahdon niin kamalan kovasti vastata AINA ja IHAN jokaiselle riippumatta viestin sisällöstä, mutta tämä on ollut vain yksinkertaisesti mahdotonta. Keväällä vastasin yhtenä päivänä kaikkiin sinä päivänä saamiini viesteihin. Siihen kului aikaa n.8 h, jonka jälkeen lamaannuin ja poistuin hetkeksi koko somesta: tulva kasvoi kasvamistaan myös tänä aikana, Ahola jatkoi.

Mira kiitti jokaista viestejä lähettänyttä ja kertoi pyrkivänsä jatkossakin vastaamaan mahdollisimman moneen viestiin. Jokaiseen vastaaminen on kuitenkin mahdotonta.