Zayn Malik vihjaili tuoreella kuvalla: ”Jotain uutta tulossa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä tutuksi tullut laulaja Zayn Malik saavutti nopeasti suuren suosion lähtiessään ensimmäisenä jäsenenä tavoittelemaan omaa soolouraa. Mies julkaisi useita hittibiisejä, joista suurimpia menestyksiä olivat Pillowtalk ja Taylor Swiftin kanssa yhdessä julkaistu I Don’t Wanna Live Forever.

Zayn on ollut nyt jonkin aikaa julkaisematta uutta musiikkia. Nyt hän kuitenkin villitsi fanejaan sosiaalisessa mediassa jakamallaan kuvalla, jossa nähdään 27-vuotiaan tähden paljas tatuoitu selkä. ”Minulla on teille pian jotain uutta näytettävää”, Zayn kirjoittaa kuvatekstissään. Kommenttikentän perusteella fanit tuntuvat odottavan uutta musiikkia melko malttamattomina.

https://www.instagram.com/p/CE-KBNPltax/

Tällä hetkellä Zayn Malik ja huippumalli Gigi Hadid odottavat yhdessä ensimmäistä lastaan. Huhujen mukaan naisen lasketun ajan on aiemmin arveltu olleen syyskuussa, mutta myöhemmin tehtyjen vihjailujen perusteella se saattaa olla myös lokakuun puolella. Joka tapauksessa pariskunnan jännittävät hetket ovat aivan nurkan takana.