Ariel Winter yllätti uudella tyylillä – kuin pinkki unelma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Ariel Winter on tunnettu rohkeasta tyylistään. Nainen nähdään usein tummassa meikissä sekä asuissa, jotka eivät yleensä jätä paljoakaan mielikuvituksen varaan. Winter yllätti aiemmin värjäämällä tummat kutrinsa platinanvaaleiksi, ja nyt tähti on jälleen muuttanut tyyliään.

Ariel Winter julkaisi itsestään Instagram-kanavalleen kuvia, joissa hän esitteli uutta tyyliään. 22-vuotias nainen oli värjännyt vaihtelun vuoksi vaaleanpunaiset hiukset. Hailakka punaisen sävy sopii nuorelle naiselle todella hyvin, minkä lisäksi kirkkaan pinkki huulipuna vielä korostaa uutta pirteämpää ilmettä.

https://www.instagram.com/p/CE2XGeyjjWh/

Ariel Winter julkaisi vasta viikko sitten itsestään kuvia ja videoita, joissa hän esitteli vaaleita kiharrettuja hiuksiaan. ”Blondeilla on hauskempaa”, Winter kirjoitti kuvatekstiinsä. Ilmeisesti hän kuitenkin itse päätyi siihen, että vaaleanpunahiuksisena hänellä tulisi olemaan vieläkin hauskempaa.