Kardashianit-televisiosarjan lopettamisen syy selvisi: ”Sadan miljoonan dollarin sopimus”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashian-Jennerin elämää 14 vuoden ajan kuvannut televisiosarja lopetetaan ensi keväänä 20 tuotantokauden jälkeen. Osa ihmisistä on arvellut lopettamisen liittyvät perheen urahaaveisiin, yksityiselämään keskittymiseen tai Kanye Westin mielenterveysongelmiin ja presidentinvaalikampanjaan.

Todellisuudessa ohjelmaa tuottavan E!-televisiokanavan emoyhtiö NBCUniversal on joutunut kärsimään koronaviruspandemiasta taloudellisesti. Taloudellinen syöksykierre on pakottanut tuotantoyhtiön karsimaan palveluitaan. Kardashianit-televisiosarjan katsojaluvut ovat myös laskeneet.

Page Sixin mukaan perhe solmi vuonna 2017 sadan miljoonan dollarin sopimuksen yhtiön kanssa viimeisimpien tuotatokausien kuvaamisesta. Valitettavasti perheenjäsenten sosiaalinen media kiinnostaa usein televisio-ohjelmaa enemmän, joten rahalle ei saa enää jatkossa yhtä paljon vastinetta. Eikä rahaa ole enää tarjolla yhtä paljon kuin aiemmin.