Kourtney Kardashian lomailee Italiassa – kuumat lomakuvat Portofinosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin siskoksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, on ottanut viime päivien aikana rennosti. Nainen on ollut viettämässä kesälomaa Italian Rivieralla sijaitsevassa kaupungissa Portofinossa, josta kaunotar on nyt julkaissut upeita kuvia.

Kourtney Kardashian on julkaissut Instagram-kanavalleen kuvia upeista Portofinon tarjoamista maisemista. Nainen on julkaissut tietenkin myös itsestään näyttävän bikinikuvan, jossa tähti poseeraa laiturilla makoilleen pinkit bikinit yllään.

Matkan aikana nainen on nauttinut hyvän ruoan ja upeiden maisemien lisäksi myös italialaisesta viinistä. Kardashianit yllättivät juuri faninsa ympäri maailmaa kertomalla, että he aikovat lopettaa perheen realitysarjan ensi vuonna esitettävään kauteen. Vaikean päätöksen jälkeen kaunotar on ottanut rennosti ja nauttinut ansaitusta aurinkolomasta.

View this post on Instagram

Portofino with some vino (not pictured)

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

too hip to take a dip

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on