Lesbokohu oli liikaa – Denise Richards jättää Beverly Hillsin täydelliset naiset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä ja malli Denise Richardsilla ja televisiopersoona Brandi Glanvillella oli vuoden ajan salasuhde. Molemmat naiset ovat esiintyneet Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjassa. Richards ei ole myöntänyt kuvauskaverinsa kanssa vehtaamista ja joutunut sen takia riitoihin kaikkien sarjassa esiintyvien naisten kanssa.

Nyt Denise Richards on myöntänyt, että ei aio enää olla mukana Bravo-tuotantoyhtiön kuvaamassa sarjassa. Nainen on ajautunut vastakkain myös tuotantoyhtiön kanssa, koska olisi halunnut lopettaa kuvaukset jo aiemmin. Tämä on muuttanut koko ohjelman tyyliä siten, että sarjaa kuvannut tuotantoyhtiö on ollut osa draamaa, Page Six uutisoi.

Glanvillen mukaan hän ja Richards viettivät kaksi yötä yhdessä matkustaessaan Pohjois-Kaliforniaan. Ensimmäisenä yönä he nukkuivat vierekkäin ja toisena yönä he harrastivat seksiä humalassa. Aamulla Richards oli sanonut Glanvillelle, että hän ei saisi kertoa seksin harrastamisesta hänen aviomiehelleen Aaron Phypersille. Tämä sekoitti koko sarjan.