Lindsay Lohan on kustantamolle velkaa 365 000 dollaria – ei kirjoittanut sovittua kirjaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lindsay Lohan on joutunut ongelmiin vuosien takaisen julkaisusopimuksen ansiosta. Tähdelle maksettiin etukäteen palkkio kirjasta, jota hän ei tullut koskaan kirjoittaneeksi vastoin sopimusta.

Lindsay Lohan ja hänen Crossheart Productions -yhtiönsä solmivat maaliskuussa 2014 sopimuksen HarperCollins-kustantamon kanssa. Tähden oli tarkoitus toimittaa kustantamolle käsikirjoitus kirjaan, jonka julkaisua suunniteltiin seuraavalle vuodelle. Lohanille maksettiin kirjasta ennakkoon 360 000 dollarin palkkio.

Käsikirjoitus ei kuitenkaan koskaan saapunut kustantamoon, vaikka aikarajaa pidennettiin vielä kahdella vuodella. HarperCollins on Page Six -sivuston mukaan sittemmin nostanut kanteen tähteä vastaan sopimuksen rikkomisesta ja rahojen takaisin maksamatta jättämisestä. Yhteensä noin miljoonan dollarin julkaisusopimuksen mukaan Lohanin oli tarkoitus kirjoittaa kirja, joka olisi perustunut pääasiassa hänen vuonna 2013 suorittamassa vieroitushoidossa pitämään päiväkirjaan.