The Walking Dead -sarja loppuu – viimeisestä kaudesta erikoispitkä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Zombiepidemian runtelemaan maailmaan sijoittuva suosittu The Walking Dead -sarja lähenee loppuaan. AMC-televisiokanava on paljastanut sen tulevan tuotantokauden jäävän viimeiseksi. The Walking Dead päättyy 11. tuotantokauden myötä.

Fanien onneksi viimeinen kausi tulee kuitenkin olemaan 22 jakson pituinen tavanomaisten 16 jakson kausien sijaan, ja se tullaan jakamaan kahteen osaan. Sarja saa näin ollen päätöksensä vuonan 2022.

The Walking Deadin maailmaan tullaan palaamaan vielä jatkossakin. AMC on näyttänyt vihreää valoa Norman Reedusin ja Melissa McBriden tähdittämälle spinoff-sarjalle, minkä lisäksi Andrew Lincolnin esittämän Rick Grimesin tarina tulee saamaan päätöksensä teatterilevitykseen saapuvan elokuvan muodossa. Lisäksi sarjan maailmaan palataan edelleen spinoff-sarjoissa Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond ja Tales of the Walking Dead.