Seiska: BB-Sinin aviomies hakee avioeroa – asukas ei tiedä siitä

Big Brother Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen Big Brother -ohjelmaan osallistuva Sini on naimisissa tahollaan. Hänen aviomiehensä on hakenut nyt avioeroa naisen ollessa talon asukkaana. Porilainen kilpailija ei ilmeisesti tiedä asiasta.

Seiska kertoo Sinin aviomiehen panneen avioeron vireille viime viikon perjantaina 11. syyskuuta. Hän hakee eroa yksin, koska vaimo on parhaillaan realitysarjan kuvauksissa.

Sini on viime aikoina lähentynyt Big Brother -talossa toisen asukkaan, Artun kanssa. Vaikka parilla ei ole romanttisia tunteita toisiaan kohtaan, ovat he silti viettäneet aikaansa saman peiton alla kyhnäten. Sini on käynyt armeijan ja suorittanut reserviupseerikoulun, mikä heijastunee myös hänen määrätietoiseen asenteeseensa.

BB-Sini on Tampereella nykyisin asuva 32-vuotias asianajaja ja varatuomari, joka kertoo olevansa työnarkomaani. Väkivaltarikollisten ja uhrien parissa usein työskentelevä Sini johtaa samalla asianajotoimistoa. Sini harrastaa maanpuolustusta ja on sotilasarvoltaan reservin luutnantti. Hänellä on lisäksi diagnosoitu ADHD.