Janni Hussilla synttärit – Joel Harkimo jakoi hulvattoman kuvasarjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin fitness-kaunottariin lukeutuva Janni Hussi on nähty vuosien varrella useasti myös televisioruuduissa eri tehtävissä. Nykyisin Hussi viihdyttää suomalaisia myös Radio Suomipopilla.

Tänään Janni Hussi viettää syntymäpäiväänsä, jonka kunniaksi poikaystävä Joel Harkimo julkaisi eilen vuosien varrelta hulvattoman kolmen otoksen kuvasarjan, jossa synttärisankari nähdään vähemmän mairittelevissa poseerauksissa. Hän nimittäin nukkuu niistä jokaisessa. Harkimon viesti kertoo mistä kuvissa on kyse.

– Mun rakas hönö @jannihussi täyttää huomenna 29v! Sen kunniaksi haluun jakaa meidän parhaita reissukuvia! 1. Maakuntamatkaikua Suomessa 2018 (meidän ensimmäinen yhteiskuva pariskuntana) 2. Meidän eeppiseltä Miamin reissulta. 3. Meidän ekalta ulkomaan matkalta Skotlantiin! PS. Mä oon näköjään hyvää seuraa, Joel Harkimo kirjoitti kuvien yhteydessä.