Näin saat timmin takapuolen – miljoonien seuraama kaunotar paljasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Koronakaranteenin hellitettyä Jen esittelee parhaillaan sosiaalisessa mediassa miten muut pääsevät hankkimaan itselleen entistä timmimpää takapuolta. Hän esittelee nimittäin yksinkertaisia liikkeitä, joiden avulla pakaroita saa timmimmäksi ihan kotioloissa.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.