Mikä nuoruuskuva! Biksukaunotar Sofia Vergara säväytti julkaisullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Sofia Vergara tunnetaan erityisesti roolistaan Moderni perhe -komediasarjasta. 47-vuotias tähti on kuitenkin työskennellyt mallina ja näyttelijänä jo 1990-luvulta saakka. Viime vuosina Sofia on ollut melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän on ajoittain esitellyt myös upeaa vartaloaan seuraajilleen.

View this post on Instagram

#tbt😂😂 California #2000’s 🌴🌴🌝🌝

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Nyt näyttelijäkaunotar on kaivellut arkistojaan ja julkaissut seuraajiensa iloksi nuoruuskuvansa, jossa hän esittelee upeaa vartaloaan valkoisissa biksuissa. Jonkinlaisen kallion edessä viettelevästi poseeraava kaunotar on ikuistettu tähän kuvaan arviolta 20 vuotta sitten, vuonna 2000, eli vuosia ennen hänen kansainvälistä läpimurtoaan. Taannoin hän julkaisi vielä vanhemman videon 1990-luvulta.

Sofia Vergara esitti Moderni perhe -sarjassa yhtä sen päärooleista, Gloria Delgado-Pritchettiä. Huippusuosittu komediasarja sai taannoin päätöksensä yhteensä 11 tuotantokauden jälkeen.

View this post on Instagram

#tbt swim shoot 🌞🌞 the 90’s 💦

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on