Chris Evans julkaisi vahingossa peniskuvan somessa – nettikansa sekosi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijäkomistus Chris Evans on julkaissut vahingossa kuvan sukuelimestä sosiaalisessa mediassa. Nyt jo poistettu kuva oli osa miehen puhelimella näkynyttä galleriaa. Nettikansa on luonnollisesti ottanut mokasta ilon irti.

Supersankaria useissa elokuvissa esittänyt 39-vuotias Chris Evans yritti julkaista Instagram-videon Twitteriin. Mies jakoi vahingossa kuvan galleriastaan, jossa komeili myös kuva hänen sukukalleuksistaan. Miehellä on miljoonia seuraajia ja heistä valtaosa ehti näkemään kuvan.

Chris Evans on hiljattain kiinnitetty Ryan Goslingin kanssa Mark Greaneyn The Grey Man -kirjan elokuvaversion päärooliin. Gosling näyttelee elokuvassa entistä vakoojaa ja Evans puolestaan häntä jahtaavaa CIA-agenttia. Elokuvan ohjaavat muun muassa Avengers: Infinity War ja Avengers: Endgame -elokuvista tunnetut Joe sekä Anthony Russo.

View this post on Instagram

He knows his angles

A post shared by Chris Evans (@chrisevans) on