Jessica Edström toppi jäi pieneksi – povi ei mahtunutkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa myös kansainvälistä suosiota merkittävästi saanut suomalainen mallikaunotar Jessica Edström vie Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista, vaikka hän vietti kesänsä Suomessa. Kesällä Jessica on esitellyt upeaa vartaloaan Merenkurkun rantamaisemissa.

View this post on Instagram

Cold? Me? No, not at all 😬😆🍁🍂

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

Nyt Jessica Edström nähdään poseeraamassa mökkitunnelmissa ja melko niukassa asussa. Pohjanmaan rannikolla illat näyttävät olevan vielä lämpimiä, sillä kurvitar poseeraa hämärtyvässä illassa biksujen alaosissa ja ylävartalonsa peittona aavistuksen pieneksi jäävä toppi.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.