Katie Holmesin uusi rakas olikin varattu – kokki jätti kihlattunsa tekstiviestillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Katie Holmes viihtyi vuoden ajan sinkkuna erottuaan kuuden vuoden pituisesta parisuhteestaan Jamie Foxxiin. Nyt nainen on nähty newyorkilaisen huippukokki Emilio Vitolon seurassa. Miehestä on kerrottu ilkeitä juoruja pian sen jälkeen, kun pari vahvisti suhteensa.

Kaksikon suhde tuli ilmi, kun he nauttivat illallista newyorkilaisessa Antique Garage -ravintolassa. Lehtitietojen mukaan Katie Holmes näytti onnelliselta. Page Six kertoo, että 33-vuotias Vitolo työskentelee kokkina isänsä omistamassa Emilio’s Ballato -nimisessä ravintolassa. Kyseessä on julkkisten suosima paikka. Miestä onkin sittemmin syytetty pyrkyriksi, joka mielellään poseeraa samassa kuvassa tunnettujen henkilöiden kanssa. Hän haluaisi myös itse näyttelijäksi.

Nyt julkisuuteen on kerrottu, että Emilio Vitolo on ollut kihloissa tahollaan Rachel Emmons -nimisen naisen kanssa. Lehtitiedot kertovat, että Emilio Vitolon kihlattu olisi lukenut miehensä suhteesta tunnettuun näyttelijättäreen lehdestä. Vitolo oli jättänyt naisen tekstiviestillä kaksi päivää ennen illalliskuvien julkaisemista. He seurustelivat 1,5 vuotta ja suunnittelivat häitä, The Sun uutisoi.

Katie Holmesin elämä on ollut salaperäisempää vuoden 2013 jälkeen, kun hän erosi aviomiehestään Tom Cruisesta. Hän on sittemmin keksittynyt Suri-tyttärensä kasvattamiseen. Tom Cruise ei ole nähnyt Suri-tytärtään parin eron jälkeen. Syynä on lapsen eroaminen skientologeista hänen äitinsä päätöksestä. Kirkon jäsenet eivät saa olla yhteydessä ihmisiin, jotka ovat eronneet seurakunnan riveistä.

View this post on Instagram

Outside 🤗

A post shared by Rachel Emmons (@rachel_emmons) on

View this post on Instagram

Bananas 🍌 @jaykosworldwide @richardchai 📸

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo) on

View this post on Instagram

Man About Town Trowback

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo) on