Kohtelias karhu tuli vierailulle – soitti talon ovikelloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnonhelmassa ja metsien läheisyydessä asuvat ihmiset ovat tottuneet siihen, että toisinaan villieläimet saapuvat vierailuille takapihoille esimerkiksi ruokaa etsiessään. Nyt erään talon turvakamera ikuisti erään vieraan, joka soitti ovikelloa saapuessaan kylään.

Kalifornian Truckeen alueella asuva pariskunta oli yllättynyt kymmeneltä illalla kun heidän talonsa ovikello oli soinut. He olivat luulleet sitä vain pilaksi, koska he eivät odottaneet vieraita niin myöhään illalla. Ovikello soi toisenkin kerran, jolloin nainen oli rientänyt alakertaan. Aviopari oli päättänyt katsoa alaoven turvakamerasta kuka ovikelloa soittaa ennen kuin he menisivät avaamaan oven.

Pariskunta oli nähnyt melkoisen yllätyksen kun kamerasta olikin näkynyt, että omakotitalon ovella on karhu. Videolle tallentui vain yksi ovikellon painaminen, mutta yhteensä karhu oli kuitenkin soittanut ovikelloa kolme kertaa. Kun aviopari oli käynyt ovella katsomassa karhua, se oli jo ehtinyt lähtemään paikalta.