20-vuotiaan popkaunottaren kaula-aukko varasti miesten huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotiaan poplupaus Madison Beerin esiintyminen jouduttiin taannoin keskeyttämään BottleRock 2019 -festareilla Yhdysvalloissa, kun yleisössä tehtiin havainto aseesta. Laulaja ohjattiin turvaan lavalta ja yksi mies pidätettiin. Myöhemmin paljastui, että ase ei ollutkaan oikea. Viime aikoina Madison on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Tällä kertaa Madison Beer poseeraa näyttävässä arkiasussa, jossa hän on ilmeisesti lähdössä ulos. Asussa varsinkin miesten huomion kiinnittää näyttävä vihreän ja vaaleanpunaisen värinen toppi. Sen kaula-aukko paljastaa nimittäin

Taannoin Madison Beer poseerasi läpikuultavassa metallinhohtoisessa asussa levynsä kansikuvassa. Kyseessä oli Madisonin esikoisalbumi Life Support, jolta julkaistiin singlenä kappale Selfish. Levyn kansikuva osoittaa, että teinipopparin aikakausi on jäänyt Beeriltä taakse.

View this post on Instagram

boop boop be doop

A post shared by madison beer (@madisonbeer) on