Nicola Peltz esitteli rantakuntonsa – julkaisi näyttävän kuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham on nähty julkisuudessa useiden kaunottarien kanssa erottuaan näyttelijä Chloe Moretzin kanssa. Nyt hän on kuitenkin asettunut aloilleen ja pyytänyt tyttöystäväänsä Nicola Peltzia vaimokseen.

Brooklyn Beckham on julkaissut sosiaalisessa mediassa useita kuvia kauniista mallityttöystävästään, johon hän tuntuu olevan korviaan myöten rakastunut. 25-vuotiaalla Nicola Peltzilla on myös suosittu oma Instagram-kanava, jolla hän esitteli seuraajilleen nyt hoikkaa bikinivartaloaan.

Näyttävästä vartalostaan huolimatta Nicola Peltz ei yleensä esittele itseään vähäpukeisena sosiaalisessa mediassa. Tuore kuva oli hyvin harvinainen bikinikuva, josta naisen kaksi miljoonaa seuraajaa tuntuivat olevan hyvin mielissään.

View this post on Instagram

camcorder chronicles 🧚🏻

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

View this post on Instagram

😌🥳😌

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on