Pia Lamberg rannalla Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo vuosien ajan näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut jo vuosien ajan. Kansainvälistä läpimurtoa vielä odottava Lamberg nähdään kuitenkin ajoittain upeissa poseerauksissa hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Nyt Lamberg esittelee upeaa fitness-vartaloaan rannalla Los Angelesin pohjoispuolella Malibussa, jossa hänen timmi biksuvartalonsa pääsee täydellisesti oikeuksiinsa julkkisten suosimalla rannalla.

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.

View this post on Instagram

This white bikini 🤍

A post shared by FITNESS | HEALTH | INSPIRATION (@pialamberg) on

View this post on Instagram

🤍

A post shared by FITNESS | HEALTH | INSPIRATION (@pialamberg) on