Puumakaunotar Sharon Stone: ”Ulkonäöllä on väliä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Sharon Stone on 62-vuotias, mutta huolehtii ulkonäöstään parhaansa mukaan. Nainen saavutti seksisymbolin maineen Basic Instinct – Vaiston varassa -elokuvan jälkeen. Hän sanoo, että ulkonäöllä on väliä kaikessa.

– Ihmiset eivät edes ymmärrä, kuinka paljon ulkonäöllä on väliä ennen kuin sen menettää. On paksu ja typerä vale väittää, että sillä ei olisi merkitystä, Sharon Stone tokaisee Telegraphin haastattelussa.

Koronaviruksen vuoksi eristyksissä ollut nainen on kuntoillut kotona. Hänen rutiineihinsa kuuluu 30 kyykkyä ja reilun kolmen kilon pallon nosteleminen samalla, kun hän katsoo televisiota. Hän yrittää kaikin tavoin pitää huolta fysiikastaan, vaikka ei pääse kuntosalille kuntoilemaan. Hän on tuoreessa Telegraph-lehden kansikuvassa.