Tuija Pehkonen ja Eero Ettala saivat pojan – somepäivitys sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu julkkispari Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät naimisiin joulukuussa 2019 ja kalenterin mukaan julkkispari päätti perustaa perheen hyvin pian sen jälkeen. Nyt Pehkonen on nimittäin synnyttänyt perheeseen poikavauvan. Tuoreessa kuvassa Ettala pitelee vastasyntynyttä hellästi sylissään, ja kuva ihastuttaa parhaillaan somessa.

View this post on Instagram

Mun koko maailma. ❤️ #elämänimiehet

A post shared by Tuija Pehkonen (@tuijapehkonen) on

– Mun koko maailma. #elämänimiehet, Tuija Pehkonen kirjoitti sosiaalisessa mediassa sydämen kera.

Tuija Pehkonen on tullut vuosien varrella suomalaisille tutuksi pirteänä toimittajana ja juontajana sekä radiosta että televisiosta. Hän on pitkällä urallaan juontanut muun muassa Tuijan saunapäivä -ohjelmaa Yleisradiossa. Eero Ettala sen sijaan on juontanut televisiossa Ota rahat ja juokse -ohjelmaa sekä Suomen surkein kuski -ohjelmaa. Ettala tuli alunperin tunnetuksi lumilautailijana, joka sai merkittävästi myös kansainvälistä huomiota.

View this post on Instagram

Masu rupee olemaan aika messevässä kondiksessa ja fiilis sen mukainen – ilmeisesti tässä vaiheessa pitääkin. 😄🤰🏼Kerrankin ei ole ongelmaa valita, mitä sitä aamuisin päälleen laittaisi – tässä vaiheessa kun tasan 3 vaatekappaletta mahtuu päälle. Mietin myös, miten ihmeessä ajattelin viikolla 22, että mun vatsa olisi jotenkin iso ja olo vähän tukala… 😄 Erikoisia aikoja elellään. Viisaammat sanovat, että jossain vaiheessa näitäkin hetkiä muistelee kaiholla. Juuri nyt ankkana eteenpäin vaappuessa epäilen vahvasti 🦆, mutta pidätän tässäkin oikeuden muutokseen. Huhu nimittäin kertoo, että sanansa joutuu syömään tän projektin kanssa vielä aika moneen otteeseen… 👶🏼🙊 Tsemppiä kaikille syystä tai toisesta hapuilevin askelin uuteen viikkoon vaappuville! 😘 #rv1000 #maanantai #monday 📸: @janitaautio

A post shared by Tuija Pehkonen (@tuijapehkonen) on