Ashley Roberts täytti 39 vuotta – biksukuva paljasti upean rantakunnon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paluun tehnyt The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina haalinut itselleen suuren fanijoukon sosiaalisessa mediassa. Roberts on ihastuttanut hauskoilla tarinoillaan, taitavilla tanssivideoillaan ja näyttävillä bikinikuvillaan.

Ashley Roberts juhli syntymäpäiviään 14. syyskuuta. Nainen täytti 39 vuotta ja päätti sen kunniaksi julkaista itsestään todella näyttävän kuvan. Seksikkäässä kuvassa nainen vastaa puhelimeen ollessaan pukeutuneena pieniin leopardikuviollisiin narubikineihin.

Nainen todistu kuvan myötä seuraajilleen olevansa elämänsä kunnossa. Tähti lähestyy nyt 40 ikävuotta, mutta kuvista päätellen hän näyttää lukeutuvan niihin tähtiin, jotka näyttävät vartalonsa perusteella pikemminkin 20-vuotiailta.