Eksoottinen tanssija iski asiakkaansa – pariskunnan ikäero 30 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Don oli 51-vuotias matkustaessaan Jamaicalle lomalle. Hän kohtasi matkallaan 21-vuotiaan eksoottisen tanssijan, Tiffaneyn. Pari rakastui ja meni viisi kuukautta myöhemmin naimisiin.

Nyt Don ja Tiffaney ovat olleet yhdessä 14 vuotta. Heillä on yhteensä viisi lasta, joista kaksi on Tiffaneyn aiemmasta suhteesta. Pari kohtaa runsaasti ennakkoluuloja kertoessaan suurella ikäerolla varustetusta suhteesta julkisesti.

Tiffaenyta on syytetty onnenonkijaksi, joka on Donin kanssa ainoastaan Yhdysvaltojen kansalaisuuden ja varallisuuden takia. Tämä surettaa avioliiton molempia osapuolia. Nyt he ovat 65- ja 36-vuotiaita ja tuoreen vauvan vanhemmat. Molemmat uskovat, että heillä riittää rakkautta ja onnea tulevaisuudessa vielä monta yhteistä vuotta.