Koira söi koko talutushihnan – kiidätettiin eläinlääkäriin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joillain koirilla on paha tapa yrittää syödä esineitä, jotka eivät missään nimessä kuuluisi niiden vatsaan. Nyt erään brittiläisen pariskunnan labradorinnoutaja on jouttu kiidättämään eläinlääkäriin sen syötyä talutushihnansa.

Aikaisemminkin terveysongelmista kärsivät Max-koira oli omistajiensa Brian ja Christine Hillmanin autossa matkalla vesiterapiaan. Yhtäkkiä Brian huomasi koiran talutushihnan kadonneen 15 minuutin matkan aikana. Pariskunta tajusi nopeasti koko hihnan päätyneen koiran suuhun, ja vesiterapian sijaan he suuntasivatkin Vets Now -eläinlääkäriasemalle.

Omistajien nopean toiminnan ansiosta Maxia ei tarvinnut leikata, vaan koira saatiin oksentamaan hihnan palaset ulos. Talutushihna oli pureskeltu hämmästyttävän täsmällisen pituisiin, noin viiden sentin paloihin. Max on sittemmin toipunut koitoksesta entiselleen, ja Hillmanit kertovat pitävänsä huolen siitä että heidän koiriensa hihnat ovat vastedes turvassa automatkojen ajan.