Kylie Jenner esitteli kuuminta muotia – poseerasi näyttävässä pikkumekossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on Kardashianit-sarjan loppumisesta tehdyn ilmoituksen jälkeen jatkanut elämäänsä normaaliin tapaan ja julkaissut Instagramissa näyttäviäkuvia itsestään. Tuoreissa kuvissa 23-vuotias tähti poseeraa seksikkäässä valkoisessa pikkumekossa, joka korostaa tähden kurvikasta vartaloa.

Kylie Jenner poseeraa uusissa kuvissaan hyvin lyhyessä mekossa, joka on malliltaan kuin pitkä kauluspaita. Muotiluomus leikittelee ajatuksella, että nainen olisi pukenut ylleen vain miehen työpaidan, jota on häntä varten hieman ommeltu sisään päin vyötärön kohdalta.

View this post on Instagram

bottega baby

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kardashianin perhe yllätti juuri miljoonat faninsa ympäri maailmaa ilmoittamalla, että he lopettavat realitysarjansa kuvaamisen. Perheen nuorimman tyttären Kylie Jennerin seuraajat ovat lähinnä sosiaalisessa mediassa eikä nainen edes esiinny perheen televisiosarjassa niin usein kuin vanhemmat sisaruksensa, minkä vuoksi tähteä seuraavat nuoret eivät välttämättä pidä ilmoitusta niin suurena asiana.