Perheenäiti Sini katosi keskellä yötä Pöytyällä – ilmoita havainnot viranomaisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pöytyän Kyrössä perheensä kanssa asuva Sini Ruohonen on kadonnut myöhään perjantai-iltana 11. syyskuuta. Sosiaalisen median tietojen mukaan kahden lapsen 25-vuotias äiti on raskaana. Lounais-Suomen poliisi on tehnyt naisesta katoamisilmoituksen.

Sini Ruohonen on noin 170 senttimetrin pituinen ja vankkarakenteinen. Hänellä on olkapäille ulottuvat ruskeat hiukset. Kadotessaan Sinillä on ollut musta takki, harmaat housut ja mustat Crocs-jalkineet. Läheiset ovat julkisesti kertoneet, että yöllä kadonneella naisella ei ole lompakkoa mukanaan.

Poliisi on suorittanut etsintöjä katoamisalueella Karvionkulmantiellä. Poliisi pyytää asiasta tietäviä ja silminnäkijöistä ilmoittamaan havainnoistaan puhelimitse 0295417259, sähköpostitse vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsAppilla 0504117655.