Demi Mooren ja Bruce Willisin tytär paljasti takapuolensa somekuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tallulah Willis on yksi Demi Mooren ja Bruce Willisin kolmesta yhteisestä lapsesta. Vaikka Tallulah on vanhempiensa tavoin näytellyt televisiossa ja elokuvissa, on hän luonut varsinaista uraa muotisuunnittelijana.

Nyt Tallulah Willis on kohtauttanut rohkealla somekuvallaan. 26-vuotias julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän vilauttaa kameralle paljasta takapuoltaan. Kuva keräsi kymmeniä tuhansia tykkäyksiä faneilta.

Tallulah Willis perusti aikaisemmin tänä vuonna oman Wyllis-nimisen vaatemerkkinsä, jonka suunnittelijana hän itse toimii. Tähti on puhunut julkisuudessa avoimesti ongelmistaan dysmorfisen ruumiinkuvan häiriön ja syömishäiriöiden kanssa.

 

View this post on Instagram

Honey, she’s home.

A post shared by tallulah (@buuski) on