Epäilty hukkasi arvan poliisia paetessaan – osoittautui myöhemmin voittoarvaksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisia pakoilleelle miehelle on käynyt samanaikaisesti hyvä ja huono tuuri. Hän hukkasi kaikessa rytäkässä arpakupongin, joka paljastui voittoarvaksi.

Yhdsyvaltojen Georgiassa asuva mies oli ollut matkustajana poliisin pysäyttämässä autossa. Hän pakeni viranomaisia metsään, jättäen reppunsa autoon. Reppu sisälsi arpakupongin lisäksi metamfetamiinia.

Paikallinen poliisilaitos paljasti myöhemmin Facebookissa arvan olleen 100 dollarin voittoarpa. Poliisin mukaan epäilty saa pitää voittoarpansa, mutta viranomaiset pitävät repusta löytyneet huumeet. Poliisit ovat sittemmin löytäneet miehen ja pidättäneet hänet, uutisoi Atlanta Journal-Constitution.

 

To the suspect who ran on foot from our deputies on a traffic stop this morning on I-75, you left a winning $100.00…

Publiée par Cherokee Sheriff's Office – Georgia sur Lundi 14 septembre 2020