Joaquin Phoenix käyttää aina samaa pukua juhlissa – ei ymmärrä kertakäyttömuotia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Joaquin Phoenix on pitkän linjan vegaani ja eläinten oikeuksien puolustaja. Hän on syönyt vegaanista ruokaa kolmevuotiaasta asti. Äsken mies osallistui näyttävästi Jane Fondan järjestämään ilmastomielenosoitukseen.

Joaquin Phoenix on käyttänyt kuuluisuuttaan hyväksi ajaessaan eläinten ja ympäristön oikeuksia. 46-vuotias mies kertoo käyttävänsä tämän vuoden gaalakaudella yhtä ja samaa Stella McCartneyn suunnittelemaa pukua. Hän ei ymmärrä kertakäyttömuotia, Independent uutisoi.

Eläinjärjestö PETA on ojensi taannoin Joaquin Phoenixille Person of the Year -palkinnon. Phoenix suunnitteli myös äskettäin Golden Globe -gaalassa tarjoillun vegaanisen aterian.

– En halua aiheuttaa kipua toiselle elävälle olennolle. En halua viedä niiden poikasia. En halua pakottaa niitä olemaan sisätiloissa lihotettavana ja sen jälkeen teurastettavana. Se on absurdia ja barbaarista, Phoenix kommentoi vegaaniuttaan Joker-elokuvan pressikiertueella taannoin.