Kim Kardashianin rintavako varasti huomion – polvillaan vaatehuoneen lattialla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Kim Kardashianin Skims-alusvaatemerkki tulee lanseeraamaan muotoilevan alusvaatemalliston, joka on suunnattu raskaana oleville naisille. Lanseeraus on aiheuttanut myös kovaa kritiikkiä, sillä televisiojuontaja ja malli Jameela Jamil kritisoi vauvaa odottaville naisille myytäviä muotoilevia alusasuja. Nyt Kim nähdään poseeraamassa vaatehuoneessaan.

View this post on Instagram

Hey

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Somekuvassaan kurvikas julkkiskaunotar poseeraa näyttävässä mustassa minimekossa polvillaan vaatehuoneen lattialla. Hänen muhkea rintavakonsa varastaa kuvassa huomion, kuten useasti aiemminkin. Samalla se kuitenkin takaa kuvan seuraajiltaan saaman huomion.

Kardashianin edellä mainittua alusvaatemallistoa koskevassa kritiikissä on esitetty, että raskaana olevan naisen ei tulisi korjailla tai peitellä muotojaan. Jamilin mukaan raskaana tulisi saada olla niin mukavasti kuin mahdollista ilman, että mikään asu vaikeuttaa vessassa käymistä. Moni nainen tuntuu olevan tähden kanssa samaa mieltä, mutta osa myös puolustaa Kardashiania.