Kimi Räikköseltä hervoton kuitti Lewis Hamiltonille: ”Formula 1 kuljettajan evoluutio”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti ja autourheilun kuninkuusluokan maailmanmestari Kimi Räikkönen tunnetaan paitsi jäämiehenä myös osuvista lausunnoistaan. Nyt sellainen on nähty Instagramin Storiesin puolella, kun Räikkönen julkisi kuvasarjan, joka osuu tyylikkäästi erityisesti lajin mestaruussarjaa hallitsevan Lewis Hamiltonin nilkkaan.

Ensimmäisessä kuvassa Kimi toteaa, että kyse on Formula 1 -kuljettajan evoluutiosta. Toisessa kuvassa nähdään alan veteraani juomassa olutta ilman paitaa. Vieressä nähdään Hamilton kurvailemassa skootilla hieman vähemmän miehisessä asussa. Sivallus ei jäänyt vielä tähän, sillä seuraavassa kuvassa Kimi nähdään viettämässä ilmeisen kosteaa iltaa. Kuvan yhteydessä hän kirjoittaa: ”Älkää huolestuko, kaikki toivo ei ole vielä mennyttä”.

Instagram