Sara Chafakin biksuvartalo hakee vertaistaan – rantakuvassa vesi roiskuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Missikaunotar nähdään ajoittain upeissa somekuvissa.

View this post on Instagram

Just smile through everything 🦅

A post shared by SC (@sarachafak) on

Nyt Sara Chafakin biksuvartalo hakee vertaistaan rantakuvassa, jossa hän poseeraa niukoissa mustissa bikineissä, ja samalla vesi roiskuu hänen päälleen ja rantakiville. Sara toteaa kuvansa yhteydessä lohduttavasti ”Just smile through everything”.

Sara Chafak kunnioitti viime vuonna Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, jossa silloinen Miss Suomi nähtiin edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Monet suomalaiset varmasti muistavat vielä tuon kilpailun.

View this post on Instagram

That never ending #tb life

A post shared by SC (@sarachafak) on