TikTok-supertähdet hauskassa testissä – kummalla sisaruksista on kalliimpi maku?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Charli D’Amelio on suosittu sometähti ja tanssija, joka on noussut tunnetuksi juuri TikTok-sovellukseen tekemistä lyhyistä tanssivideoistaan, joita seuraa kymmenet miljoonat katselijat. Charlin sisko Dixie on myös samassa sovelluksessa suosittu, minkä lisäksi hän on lähtenyt tavoittelemaan laulajan uraa.

Nyt D’Amelion siskokset nähdään hauskassa leikkimielisessä testissä, jossa heidän makuaistiaan ja vaatemakuaan testataan. Cosmopolitan suoritti siskoksille kilpailun, jossa heidän tuli arvata aina kahdesta melko samanlaisesta tuotteesta se, jolla on heidän mielestään enemmän hintaa.

Charli ja Dixie ovat kummatkin melko hyviä arvailemaan etenkin syötävien herkkujen kohdalla sen kumpiko tuotteista on kalliimpi. Urheiluliivit, hiusdonitsit ja hatut onnistuvat kuitenkin huijaamaan heitä. Siskokset saavat huomata, että he eivät pääse aina vastauksistaan edes yhteisymmärrykseen vaan puolittavat vastauksensa.