Aletta Oceanilla jo 3,5 miljoonaa seuraajaa – poseeraa nyt koulutytön asussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dóra Varga. Hän nousi kuuluisuuteen Miss Unkari -kilpailusta, mutta siirtyi nopeasti voiton jälkeen aikuisviihteen pariin. Nainen toimii nykyisin yrittäjänä. Ocean esittelee vartaloaan ainoastaan omistamillaan nettisivustoilla.

Hän on kuvannut itseään yksinoikeudella pian kolmen vuoden ajan. Tämä on ilmeisesti kannattanut, sillä hän elää luksustyylistä elämää. Kaunottarella on nykyisin Instagramissa yli 3,5 miljoonaa seuraajaa, ja määrä kasvaa kohisten. Eikä vähiten siksi, että hän on julkaissut viime aikoina kuvia, joissa on muhkeat muodot edustettuina. Tuoreessa kuvassa hänellä on yllään koulupuku.

Penthouse-lehden mallina työskennellyt Aletta Ocean on 32-vuotias. Hän on korjaillut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla, mutta vierailee säännöllisesti myös kuntosalilla. Tähti kertoo treenaavansa kuusi kertaa viikossa.

View this post on Instagram

As a schoolgirl👹 What would you teach me?

A post shared by Aletta Ocean (@alettaoceanofficial1) on

View this post on Instagram

I would describe myself as selfish, dominant and provocateur

A post shared by Aletta Ocean (@alettaoceanofficial1) on

View this post on Instagram

The reason I’m always late

A post shared by Aletta Ocean (@alettaoceanofficial1) on