Iskra Lawrence juhli synttäreitä bikineissä – upea näky uima-altaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Plusmallina mainetta niittänyt kaunotar Iskra Lawrence täytti juuri 30 vuotta. Nainen juhli syntymäpäiväänsä hänen poikaystävänsä Philip Paynen kanssa Teksasin Austinissa sijaitsevassa luksuskylpylässä. Lawrence on julkaissut kauniita kuvia viikonlopun mittaiselta kylpylälomalta hänen Instagram-kanavalleen.

Viisi kuukautta sitten synnyttänyt nainen poseerasi aiemmin suihkussa ilman rihman kiertämää ja tällä kerralla tähti esitteli kurvikasta vartaloaan bikineissä. Iskra Lawrence on upea näky poseeratessaan kaunis uima-asu yllään riippukeinussa ja uima-altaan vieressä.

Iskra Lawrence sai 19. huhtikuuta esikoisensa Philip Paynen kanssa. Poikansa yksityisyyttä suojellakseen nainen ei ole paljastanut pikkuisen nimeä julkisuuteen. Nainen on kuitenkin jakanut palasia faniensa kanssa äitiydestä ja esitellyt poikaansa kuvissa ja videoilla seuraajilleen.