Naista kiellettiin ottamasta kissaa kuntosalille – riisui itsensä heti alastomaksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Taiwanissa sijaitsevalla kuntosalilla on päädytty todistamaan taatusti odottamatonta välikohtausta. Kuntosalin lemmikkieläimiin kohdistuvista säännöistä suivaantunut asiakas riisui itsensä alasti protestiksi.

56-vuotias nainen oli saapunut Uudessa-Taipeissa sijaitsevalle World Gym -kuntosalille toistuvasti kissansa kanssa, vaikka henkilökunta ilmoitti etteivät lemmikit ole sallittuja tiloissa terveyssyiden vuoksi. Lopulta asiakkaan jäsenyys peruutettiin lemmikkikiellon toistuvasta rikkomisesta. 4. syyskuuta nainen kuitenkin saapui jälleen kuntosalille kissansa kanssa, eikä suostunut poistumaan.

Asiakas alkoi uhkailemaan kuntosalin henkilökuntaa, väittäen muun muassa hänellä olevan mukanaan käsiase ja käsikranaatti. Lopulta hän riisui vaatteensa ja alkoi käyttämään salin laitteita alasti. Välikohtaus kesti noin 30 minuuttia kunnes paikalle hälytetyt poliisit saapuivat pidättämään naisen, uutisoi International Business Times.