Janni Hussi murskasi TikTok-trendin – tanssivideolle odottamaton käänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin somepalveluihin lukeutuva TikTok on saavuttanut Suomessakin valtaisan suosion, mutta pian se joutuu politiikan pelinappulaksi, kun presidentti Trumpin hanke sen kieltämiseksi Yhdysvalloissa astuu voimaan. Palvelussa on nähty jo satojatuhansia videoita, joissa saman kappaleen ympärille on esitelty näyttäviä tanssiliikkeitä.

Nyt myös suomalainen julkkiskaunotar Janni Hussi on näyttänyt miten jalkojen tulee liikkua tässä huippusuositussa TikTok-trendissä. Hän saakin aikaan tahattoman naurunpurskahduksen, sillä video ei lopulta noudata ihan valtavirran kaavaa. Jalkojen vippailun sijaan Hussi lähtee nimittäin määrätietoisesti kävelemään. Tämä reaktio lienee mannaa monilla TikTokin käyttäjille, jotka ovat jo saaneet tarpeekseen tästä trendistä.