Kylie Jennerin bikinit kuin postimerkit – nautti rantalomastaan näyttävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikka-alalla huiman omaisuuden tehnyt Kylie Jenner täytti juuri 23 vuotta. Tähti juhli syntymäpäiviään perheen ja lähimpien ystävien kesken upealla rantalomalla Turks- ja Caicossaarilla.

Kylie Jenner on tunnettu hänen kurvikkaasta vartalostaan, jota nainen esitteleekin aina sopivan tilanteen tullen. Nyt tähti julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään miten Jenner nautiskeli syntymäpäivämatkastaan bikineissä.

View this post on Instagram

me again

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Julkaisemissaan kuvissa Kylie Jenner esittelee tiimalasivartaloaan kirkkaan pinkeissä bikineissä. Bikinit ovat kuin postimerkit ja niiden tarkoituksena näyttääkin olevan peittää vain kaikkein välttämättömimmät kohdat vartalosta.

View this post on Instagram

too good 2 be true💫

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on