Läheisriippuvainen kissa halusi syliin – lämmitetyt tekojalat ratkaisivat ongelman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka ihmisten seurassa tiiviisti viihtyvät lemmikkieläimet ovat monien mieleen, voivat eläimet käydä joskus liiankin läheisriippuvaisiksi. Harvalla on aikaa pidellä kissaa tai koiraa jatkuvasti sylissään.

Rebecca May ja hänen aviomiehensä ottivat kolme vuotta sitten Ziggy-nimisen rescue-kissan. Alkuun ujolta vaikuttanut kissa ei pian suostunut jättämään ihmisiä rauhaan, sillä sen oli pakko päästä jatkuvasti syliin. Kissan läheisriippuvuudesta aiheutui lopulta jopa ongelmia sen omistajien alettua työskentelemään kotoa käsin.

Lopulta Mayn aviomies keksi nokkelan ratkaisun ongelmaan. The Dodo -sivuston mukaan pariskunta valmisti olohousuista tekojalat jonka sisälle he sijoittivat lämpötyynyn. Sen ansiosta Ziggylle on aina ylimääräinen syli vapaana ja omistajat voivat työskennellä omassa rauhassa vapaammin.

 

Our cat has become SUPER clingy now that we both work from home. We had to improvise… from aww