Donald Trump pettämisestä aikuisviihdetähden kanssa: ”Löydän uuden vaimon jos jään kiinni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pitkäaikainen lakimies Michael Cohen on julkaissut teoksen nimeltään Disloyal: A Memoir. Mies kertoo kirjassa omin sanoin siitä, kuinka hän maksoi pornonäyttelijä Stephanie Cliffordille 130.000 dollaria juuri ennen vuoden 2016 presidentinvaalien tuloksen julkistamista.

Lähteiden mukaan Donald Trumpilla oli Stormy Daniels -nimellä aikuisviihdealalla työskennelleen Stephanie Cliffordin kanssa salasuhde vuonna 2006. Cohen kertoo kirjassaan, että nykyinen Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei ollut huolissaan vaimostaan Melania Trumpista tai siitä, että nainen ottaisi hänestä avioeron uskottomuuskohun takia, The Guardian uutisoi.

Sen sijaan Donald Trump sanoi, että avioliitto on diili muiden joukossa ja hän löytäisi aina uuden vaimon rinnalleen. Jos Melania Trump olisi päättänyt lähteä, niin se ei kuulemma olisi ollut ongelma Donald Trumpille. Pari avioitui vuonna 2005, eli vuosi ennen salasuhdetta. Heidän Barron-poikansa oli syrjähypyn aikaan vasta kolmen kuukauden ikäinen.