Koirasta ja hevosesta tuli parhaat ystävykset – koira ratsastaa paikasta toiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hevostalleilla on usein muitakin eläimiä kuten esimerkiksi koiria ja kissoja. Varsinkin koirat tuntuvat erityisesti nauttivan hevosten seurassa olemisesta, koska niiden kanssa koirat voivat juosta aitauksissa ja viettää aikaa myös omistajansa kanssa ulkona hevosten kanssa puuhastelun merkeissä.

Nyt YouTube-videolla tavataan Teddy-niminen hevonen ja Robin-niminen koira, joista on tullut parhaita ystävyksiä. Robin rakastaa Teddyllä ratsastamista, minkä se oppi jo pienenä pentuna. Eräänä päivänä koiran omistaja oli huomannut, että pentu oli hypännyt hevosen selkään. Sen päivän jälkeen koira alkoi ratsastamaan Teddyllä säännöllisesti.

Omistajan mukaan moni luulee, että omistaja itse laittaa koiran hevosen selkään, mutta se ei pidä lainkaan paikkaansa. Päin vastoin, omistaja ei pysty pitämään Robinia pois ratsailta. Robin ja Teddy vietävät kaikki päivät yhdessä ja koiralle hevonen tuntuukin olevan sen koko maailma.