Guccin uutuusfarkuissa on valmiina ruohotahrat – hinta 650 euroa

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valmiiksi revenneen näköiset farkut ovat olleet jo vuosien ajan tuttu näky katukuvassa. Seuraava trendi ja vanhempien ikäpolvien päivittelyn aihe saattavatkin olla ainakin Guccin uutuuksien perusteella valmiiksi likaisen näköiset housut.

Italialaisen Guccin uutuusfarkut poikkeavat melkoisesti luksusvaatteista tunnetun yhtiön aikaisemmista luomuksista. Farkut näyttävät niissä valmiina olevien keinotekoisten ruohotahrojen ansiosta siltä, kuin ne päällä olisi räpiköity puistoissa jo ennen ensimmäistäkään käyttökertaa. Housujen hinta on sentään ehtaa Guccia, sillä ne maksavat noin 650 euroa.

Uutuuksina valikoimissa on myös farkkuhaalarit, joiden hinta on noin 930 euroa. Yhtiön omien sanojen mukaan grunge-tunnelmaa kanavoivat farkut ja haalarit ovat osa Guccin syksyn ja talven 2020 mallistoa.