Lady Gaga kärsi masennuksesta – harkitsi itsemurhaa päivittäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Lady Gaga on ollut viime vuosina hyvin kiireinen töidensä suhteen. Nainen on näytellyt elokuvissa ja tehnyt uutta musiikkia. Artisti julkaisikin taannoin uuden albumikokonaisuuden, joka kantaa nimeä Chromatica.

Nyt 34-vuotias Lady Gaga on kertonut kärsineensä mielenterveysongelmista ja masennuksesta, jotka toimivat myös inspiraationa uudelle musiikille Chromatica-levyllä. Daily Mail -sivuston mukaan Lady Gaga on kertonut harkinneensa jopa itsemurhaa. Nainen ajatteli itsemurhaa päivittäin ja mietti kenen vuoksi hänen pitäisi elää. Tähti kuitenkin päätti perheensä vuoksi olla riistämättä omaa henkeään.

Lady Gagasta oli tuntunut, että kukaan ei näe hänen huonoa oloaan, minkä vuoksi nainen päätti tehdä siitä näkyvää. Gaga viilteli itseään näyttääkseen muille, että hän on loukkaantunut eikä voi hyvin. Lopulta tähti sai apua, minkä lisäksi hän on kokenut, että myös musiikin tekeminen on auttanut häntä toipumaan masennuksesta.