Nicole Scherzinger esitteli upeaa fysiikkaansa – treenattu vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger on tumma kaunotar, jonka kuvat harvemmin jättävät faneja kylmäksi. Nyt tähti julkaisi itsestään urheilullisen kuvan, jossa hänen treenattu vartalonsa pääsi todella oikeuksiinsa.

Nicole Scherzinger täytti hetki sitten 43 vuotta, mutta tähden vartalosta päätellen tanssijan voisi kuvitella olevan lähempänä 20 ikävuotta. Tähti julkaisi itsestään kuvan, jossa hän on hypännyt ilmaan ja näyttää tekevän ison loikan näyttävässä asennossa. 

Kuvassa Nicole Scherzingerillä on yllään sininen urheiluasu. Tiukat treenitrikoot ja pieni urhailutoppi varmistavat sen, että naisen timmi vartalo ja tanssijatausta eivät jää keneltäkään huomaamatta. Kuvaan alkoi satelemaan nopeasti ylistäviä kommentteja, joissa ihastellaan Scherzingerin tekemää vaikuttavaa hyppyä.