Stella Maxwell riisui housunsa niitylllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoisirlantilainen Stella Maxwell on mallikaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa 14-vuotiaana aloittanut Stella noteerattiin laajemmin vasta päästyään Victoria’s Secret -muotinäytöksen tähdeksi. Viime syksynä hän aktivoitui jälleen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Vote

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

Tällä kertaa Stella on jostain syystä suunnannut niitylle, jossa hän poseeraa yläosattomissa jalassaan vain hyvin pienet stringit ja pitkävartiset lateksisaappaat. Hänen faninsa ovat ihmetelleet otoksen yhteydessä miten Maxwell on päätynyt poseeraamaan pakarat paljaana niitylle.

View this post on Instagram

Ny Ny

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

28-vuotias Stella Maxwell on nähty viime aikoina poseeraamassa sosiaalisessa mediassa muun muassa upeissa alusvaatekuvissa sekä uima-altaalla melko niukassa mustassa uimapuvussa. Nykyisin Stellalla on 4,6 miljoonaa seuraajaa jo yksin Instagramissa.