Extreme Run vahvisti 2021 päivänsä – luvassa riemua aikuisille ja lapsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu ja hauska koko perheen liikuntatapahtuma Extreme Run jatkuu ensi vuonnakin. Nyt tapahtuman päivämäärät on julkistettu. Ensimmäinen tapahtuma järjestetään Nilsiän Tahkolla jo huhtikuussa 2021, tarkemmin sanottuna lauantaina 10. huhtikuuta. Tahkon tapahtumaa lukuunottamatta sunnuntaina järjestetään lapsille suunnattu Extreme Run.

Espoossa kisaillaan 8.-9. toukokuuta ja Kalajoella 15.-16. toukokuuta. Sitten on parin viikon tauko, kun karavaani siirtyy Ouluun, jossa Extreme Run järjestetään 29.-30. toukokuuta. Kesätauon jälkeen suomalaisia juoksutetaan läpi hauskojen tehtävien taas 31. heinäkuuta – 1.8 elokuuta Kouvolassa. Sen jälkeen tapahtuma järjestetään Porissa 14.-15. elokuuta ja Joensuussa 28.-29. elokuuta.

Ellei Extreme Runin konsepti ole vielä tuttu, kannattaa katsoa Staran alla oleva videoraportti Vantaan tapahtumasta muutaman vuoden takaa. Siinä tapahtuman primus motor Jaajo Linnonmaa kertoo mistä on kyse.