Mies keksi koronaturvallisen tavan jakaa karkkia halloweenina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisi on vaikuttanut monien muiden elämän osa-alueiden lisäksi myös juhlapäivien viettoon. Yhdysvalloissa pohditaan parhaillaan, kuinka lokakuun lopussa vietettävän halloweenin karkki tai kepponen -kierrokset voitaisiin järjestää turvallisesti.

Eräs Ohion osavaltiossa asuva Andrew Beattie on tyttärensä kanssa kehitellyt nokkelan keinon jakaa turvallisesti makeisia karkkikierrokselle lähteneille lapsille. He tilasivat Today-sivuston mukaan internetistä pahvisen putken ja muuttivat sen spraymaalilla ja ilmastointiteipillä juhlapäivän teemaan sopivaksi.

Karkit pudotetaan putken kautta suoraan Beattien ovelle saapuville lapsille. Näin ollen ylimääräistä kontaktia voidaan vältellä ja turvavälien pitäminen onnistuu myös halloweenin juhlinnan keskellä.